Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix komt met nieuwe Nederlandse Netflix Original

Spannend!

Netflix komt met nieuwe Nederlandse Netflix Original

Na de succesvolle serie Ares komt Netflix binnenkort opnieuw met een Nederlandse Netflix Original. Echter zal de serie deze keer niet over studenten en geheime genootschappen gaan, maar over 06-sexlijnen.

Dirty Lines

Ja, dat lees je goed. De serie krijgt de toepasselijke naam Dirty Lines en speelt zich af in de rumoerige jaren 80 in Amsterdam. In die tijd begon het begrip telefoonsex steeds populairder te worden, en laat dat nou net hetgeen zijn waar deze serie over gaat.

Lees ook: Zó verwijder je Netflix-titels uit je 'verder kijken'-lijst

Verhaallijn

In Dirty Lines wordt de jonge zakenman Frank Stigter gevolgd, die maar geen succesvolle onderneming weet te starten. Toch heeft hij de hoop nog niet opgegeven, want samen met zijn broer en zus beginnen ze het eerste telecom-sex bedrijf van heel Europa. Wat als een amateuristisch project begon, eindigt uiteindelijk in een mega-imperium waarbij miljoenen euro's worden binnengeharkt.

"We zijn heel trots om onze nieuwste serie Dirty Lines te mogen aankondigen. Het gaat over jonge ondernemers die een unieke kans in hun leven grijpen. De serie is een rauw portret van het liberale Amsterdam in de late jaren 80, geïnspireerd op het boek van Fred Saueressig", aldus de director van Netflix Originals over de serie.

Bron: Man Man | Beeld: YouTube, Ares