André Hazes post foto met zus Roxeanne

Lief!

Vorige week hintte Roxeanne Hazes al op een verzoening met broertje André Hazes door een kiekje van hun zoontjes André junior en Fender op Instagram te plaatsen. Nu ook de zanger een foto samen met zijn zus heeft geplaatst, lijkt de strijdbijl eindelijk te zijn begraven…

Foto

André deelt op zijn Instagram een gezinsfoto ter ere van de verjaardag van zijn overleden vader André Hazes sr., die nu 69 jaar zou zijn geworden. "Gefeliciteerd Senior!", schrijft hij erbij.

Het kiekje is van heel wat jaartjes terug, want wat waren André en Roxeanne toen nog klein!

Lees ook: Foto: 'André en Roxeanne Hazes weer herenigd

Verzoening

Vorige week leek het er ook al op dat het weer koek en ei is tussen broer en zus. Zo plaatste Monique Westenberg en Roxeanne allebei een foto van hun kids die samen aan het spelen waren. Zo schreef Monique "Rijkdom" bij de foto, en voelde Roxeanne zich enorm "Dankbaar". Het is voor het eerst dat de twee neefjes elkaar hadden ontmoet.

Roxeanne vertelde vanaf het begin al dat er nooit sprake is geweest van haat en nijd tussen de twee. "Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje, wij gaan super professioneel met elkaar om", vertelde ze destijds.

Bekijk hieronder de foto van André.

Gefeliciteerd Senior!🤴🏻

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron&Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws