doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet Jason Lewis uit Sex and the City er nu uit

Wat een verandering!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo ziet Jason Lewis uit Sex and the City er nu uit

We kennen Jason Lewis, die in Sex and the City Jerry Jarrod speelde, allemaal nog als de knappe liefde van Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. De casanova ziet er anno 2020 echter heel anders uit dan we gewend zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jerry

Jason kroop in de serie en films in de huid van Jerry, waarmee hij vele vrouwenharten op hol liet slaan. De 49-jarige acteur is inmiddels een aantal jaar ouder, maar wat nog veel meer opvalt, is dat hij voor een andere look is gegaan.

Lees ook: Zo ziet Mr. Big uit Sex and the City er nu uit

Look

Jason was onlangs te gast in de The Morning Show, waar hij zijn nieuwe look aan de wereld showde. Zo is te zien dat de acteur zijn gladgeschoren koppie en lange blonde coupe heeft ingeruild voor een flinke snor en bruin haar. Dat is nog eens wat anders!

Tijdens de show vertelde hij over zijn rol in Sex and the City. Zo ook over de wel beruchte liefdesscènes met Kim. "Het waren veel opnames met heel veel mensen erbij. Daar heb ik veel van geleerd", vertelde hij.

Op de vraag waarom de serie zo'n groot succes is geworden, grapte hij: "Dat heeft waarschijnlijk te maken met het eerste woord in de titel."

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Sex and the City, Twitter

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');