Ritchie haalt uit naar Gaby Blaaser na exit De Bachelorette

Duidelijk not amused.

De Bachelorette wordt momenteel massaal bekeken. Ritchie, de nieuwste Bachelorette-afvaller en daarmee geen kansmaker meer op het hart van Gaby Blaaser, doet nu een boekje open over de razendpopulaire show.

Teleurgesteld

Ritchie geeft aan teleurgesteld te zijn in het verloop van De Bachelorette en doet een aantal onthullingen over de show. Veel kijkers denken bijvoorbeeld dat het belangrijk is wie als eerst zijn roos krijgt tijdens de rozenceremonie, maar niets blijkt minder waar.

"Ik was er al snel achter dat de volgorde van de rozen niet zo uitmaakt. Ik was een paar keer als laatste en toen ik als eerste was, dacht ik dat dát meer een troostprijs was. Van laat die jongen ook maar een keer als eerste de roos krijgen", vertelt de ex-deelnemer.

Lees ook: Zo zag De Bachelorette-kandidaat Boy er vroeger uit

Date

Ook vroeg de man zich op een gegeven moment af wat zijn rol in het programma eigenlijk was. "Ze was al meerdere malen met andere mannen op date geweest en ik stond daar maar steeds. Daarom heb ik haar ook een paar keer geconfronteerd van: waarom ben ik hier eigenlijk? Wat is mijn rol hierin?", gaat hij verder.

De blondine had bepaalde dingen volgens hem ook beter kunnen oplossen. "Er zijn dingen geweest die ze discreter had kunnen doen. Als je iedereen een eerlijke kans wil geven, moet je jezelf niet zo opstellen als Gaby. Ik heb het inderdaad over die boot, dat ik denk ja, dat was niet helemaal goed gespeeld", aldus Ritchie.

Ritchie was niet de enige die het intieme moment tussen Joey en Gaby op de boot niet echt kon waarderen. Zo kreeg Jordy op het moment zelfs een halve woedeaanval. "Ik was zeker niet blij. Ik dacht, ik gooi die hele boot om", vertelt hij in de podcast van Kiki Duren.

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws