Rachel Hazes reageert op ontmoeting Roxeanne en Monique

Ze laat zich uit over de hereniging.

Roxeanne Hazes plaatste vorige week een foto op Instagram, waarop te zien is hoe haar zoontje Fender en André Hazes' zoontje André jr. samen speelden. Daarmee lijkt de breuk tussen broer en zus voorbij. Rachel Hazes reageert nu op de ontmoeting.

Foto

Monique Westenberg en Roxeanne deelden allebei een foto van de spelende kids. "Rijkdom" en "Dankbaar" schrijven de twee mommy's erbij. Het is voor het eerst dat de twee neefjes elkaar hadden ontmoet.

Doordat Rachel haar dochter al een tijdje niet ziet, moet ze ook haar kleinzoon missen. Ze is dan ook erg blij om een foto van hem te zien op social media. "Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting”, vertelt ze aan Story. "Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij."

Lees ook: Foto: 'André en Roxeanne Hazes weer herenigd'

Ruzie

Eerder liet Rachel al weten niks kwijt te willen over de vete met haar dochter. ''Ik laat Roxeanne in haar waarde en ik wil daar niets meer over zeggen. Voor hetzelfde geld is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder”, liet ze toen weten.

Waar Rachel haar dochter niet ziet, is er volgens Roxeanne tussen haar en broertje André nooit sprake geweest van een ruzie. "Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje, wij gaan super professioneel met elkaar om", vertelde ze destijds.

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR

Laatste nieuws