De Bachelorette-kandidaat Jordy openhartig over heftige jeugd

Het was een zware periode.

Bij De Bachelorette-kandidaat Jordy is het leven niet altijd over rozen gegaan. In een interview samen met zijn moeder Alexandra, die heeft meegedaan aan Utopia 2, vertelt hij aan Shownieuws over zijn heftige jeugd.

Zwangerschap

Alexandra vertelt dat ze op jonge leeftijd zwanger was en dat de komst van Jordy eigenlijk niet gepland was. "Maar ik had zoiets van dat kindje heeft er niet voor gekozen, dus hij moest gewoon ter wereld komen."

Ze vervolgt haar verhaal met het feit dat de band met haar zoon in het begin niet zo sterk was, vanwege het moeilijke leven dat zij in die tijd had. "Toen Jordy wat ouder werd, ben ik met hem gaan zitten en bood ik mijn excuses aan, omdat ik er niet voor hem kon zijn in de tijd dat hij mij nodig had."

Lees ook: Dít is de bekende moeder van De Bachelorette-kandidaat Jordy

Volwassen

Jordy vertelt dat hij door zijn heftige jeugd snel volwassen is geworden en dat hij daar zijn profijt heeft uitgehaald om zichzelf te wezen. "Maar het stukje liefde voor een kind is heel belangrijk, en ik vind als je een kind opvoedt, moet je dat met z’n tweeën doen."

Alexandra wordt emotioneel van de reactie van haar zoon en als ze terugdenkt aan het verleden. "Wat mij altijd bijbleef met Jordy, en dat zeg ik hem ook heel vaak, is dat hij als driejarig jongetje voor het raam drie uur lang heeft gestaan, gewoon omdat hij wachtte op papa."

Bekijk *HIER* het hele fragment van het interview.

Bron: Shownieuws I Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws