Waarom Gigi Hadid niet blij is met tweet over babybuik

Autsj!

Mommy to be Gigi Hadid is niet blij met een tweet van de Britse Vogue. Na een live sessie op Instagram, verkondigde het blad via Twitter dat Gigi haar babybuik probeerde te verbergen. En daardoor is Gigi not amused.

Optische illusie

Het topmodel besloot na de beruchte tweet zelf het een en al te verduidelijken. Naar eigen zeggen probeerde het model haar babybuik in de video helemaal niet te verbergen, maar gaat het hier om een optische illusie.

"Vermommen…? Het vooraanzicht is heel anders dan als je het van de zijkant bekijkt", laat Gigi weten.

Ook verklaart ze dat ze niet bewust een baggy jumpsuit aantrok om zo haar baby bump te verbergen. "Ik zal mijn buik met trots en blijdschap delen wanneer ik daar zin in heb, dankje", aldus haar reactie op Vogue.

Lees ook: Gigi Hadid reageert op geruchten rondom plastische chirurgie

Geheim houden

Het topmodel wil haar zwangerschap optimaal ervaren met familie en vrienden, en voelt zich niet genoodzaakt om deze expierence op Instagram te delen.

Zo werden haar followers niet getrakteerd op een welbekende zwangerschapsaankondiging, en zijn er ook nu geen zwangerschapsposts op haar Instagram te zien.

Ook zou ze haar zwangerschap liever nog een tijdje geheim hebben willen houden. Door een loslippige vriend of familielid ging dit feestje echter niet door en besloten moeder Yolanda en Gigi het nieuws na veel nieuwsberichten in de media te bevestigen.

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR

Laatste nieuws