Win de huidverbeterende dagcrème Fade Treatment SPF10 van hannah t.w.v. €59,90

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 8x kans op de Fade Treatment, een huidverbeterende dagcrème met SPF10, van hannah t.w.v. €59,90.

Fade Treatment

De Fade Treatment uit de hannah Sun Perfection lijn biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. En dat is wat je wil in de zomer, toch?

De crème bevat een SPF-low (10) dat de overdaad aan Uv-straling absorbeert en een krachtige werking heeft tegen vrije radicalen. Dankzij de toevoeging van natuurlijk zoethoutextract worden pigmentvlekken effectief aangepakt én zelfs voorkomen. Dit geavanceerde ingrediënt heeft zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij hyperpigmentatie. Win-win dus!

De Fade Treatment is geschikt voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. De huid met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Echter heeft deze huid wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Heb je huidtype I of II (zeer lichte tot lichte huid) met pigmentafwijkingen? Ook dan heb je baat bij deze huidverbeterende dagcrème, al is voor een optimale zonbescherming een toevoeging van een hogere SPF zeer aan te bevelen. Let them fade away…!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: Fade Treatment dagcrème van hannah” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws