Johnny Depp over geweld jegens ex Amber Heard: ‘Ik heb haar niet geslagen’

Aii..

Johnny Depp heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun vanwege valse beschuldigingen in een artikel van 2018, waarin hij werd gezien als vrouwenmisbruiker tijdens zijn huwelijk met Amber Heard.

Vinger in het gips

Volgens Johnny heeft hij zijn ex-vrouw Amber nooit geslagen, ondanks dat de actrice iets anders zegt. Johnny had in de tijd dat de beschuldiging werd beweerd, zijn vinger in het gips waardoor hij haar onmogelijk kon slaan, zo liet hij afgelopen maandag weten in de rechtbank.

De reden voor het gips om zijn vinger had wel te maken met zijn ex-vrouw. Na een ruzie zou zij namelijk een wodkafles naar zijn hand hebben gegooid.

Niet geslagen

Echter beweert Amber dat zijn hand gewond zou zijn geraakt, nadat de acteur een telefoon tegen de muur zou hebben geslagen.

Toen de advocaat van Johnny, David Sherborne, aan hem vroeg of hij met zijn vinger in het gips Ambers haar heeft vast kunnen pakken en met zijn andere hand haar heeft kunnen slaan, antwoordde de acteur met: "Nee, meneer."

Lees ook: Zo ziet de 18-jarige zoon van Johnny Depp eruit

Boodschap

Amber beweert ook dat Johnny haar zou hebben aangevallen tijdens hun huwelijksreis, iets wat volgens de acteur ook niets meer dan een leugen is. Volgens Johnny was hun bodyguard Malcolm Connolly gedurende de hele trip bij hun aanwezig.

Johnny wordt tijdens de rechtszaak gesteund door verschillende exen. Zo heeft Winona Ryder, waar hij begin jaren 90 een relatie mee had, een verklaring afgelegd in het voordeel van de acteur.

"We waren als stel vier jaar samen. Hij was mijn beste vriend, we waren net familie. Ik was er natuurlijk niet bij tijdens zijn huwelijk met Amber, maar vanuit mijn ervaring, die heel anders was, was ik echt geschokt, verward en boos toen ik de beschuldigingen tegen hem hoorde."

Ook zijn ex Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen kreeg, zal voor Johnny getuigen.

Bron: AD I Beeld: BSR

Laatste nieuws