Conciërge getuigt in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

De conciërge legt een verklaring af.

Twee dagen geleden mochten voor het eerst andere mensen getuigen voor Johnny Depp dan hij zelf, nadat de acteur een rechtszaak aanspande tegen The Sun. Een van hen is de conciërge van de acteur, die in de rechtbank zijn kant van het verhaal.

Blauwe plekken

Trinity Esparza, de conciërge in het gebouw in LA waar de acteur een appartement bezit, heeft een verklaring afgelegd over het verhaal van de blauwe plekken die Amber Heard zou hebben gekregen na een heftige ruzie met Johnny in 2016.

Volgens Trinity was er geen enkele blauwe plek bij de blondine te zien in de tijd waarin het gebeurd zou moeten zijn. Ook vertelt ze dat Amber bijna nooit make-up droeg en het daarom wel op zou vallen als dat nu wel het geval was. "Ik ben een vrouw, en ik zie het wanneer iemand geen make-up draagt. Ze zag er normaal uit."

De conciërge zou haar destijds regelmatig complimenten hebben gegeven om haar 'perfecte huid'. De vrouw beweert dit niet te hebben gezegd als de huid van de actrice onder de blauwe plekken had gezeten.

Lees ook: Zo ziet de 18-jarige zoon van Johnny Depp eruit

Beschuldigingen

Johnny heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun vanwege valse beschuldigingen in een artikel van 2018, waarin hij werd gezien als vrouwenmisbruiker tijdens zijn huwelijk met Amber Heard.

Volgens Johnny heeft hij zijn ex-vrouw Amber nooit geslagen, ondanks dat de actrice iets anders zegt. Johnny had in de tijd dat de beschuldiging werd beweerd, zijn vinger in het gips waardoor hij haar onmogelijk kon slaan, zo liet hij afgelopen maandag weten in de rechtbank.

De reden voor het gips om zijn vinger had wel te maken met zijn ex-vrouw. Na een ruzie zou zij namelijk een wodkafles naar zijn hand hebben gegooid. Echter beweert Amber dat zijn hand gewond zou zijn geraakt, nadat de acteur een telefoon tegen de muur zou hebben geslagen.

Ook beweert Amber dat Johnny haar zou hebben aangevallen tijdens hun huwelijksreis, iets wat volgens de acteur ook niets meer dan een leugen is. Volgens Johnny was hun bodyguard Malcolm Connolly gedurende de hele trip in de buurt.

Bron: HLN I Beeld: BSR

Laatste nieuws