Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win een 14k gouden ketting van I.Ma. Gi.N. Jewels t.w.v. €395

Doe mee en maak kans!

Win een 14k gouden ketting van I.Ma. Gi.N. Jewels t.w.v. €395

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je kans op een 14k gouden ketting van I.Ma.Gi.N. Jewels t.w.v. €395.

Gouden zomer

Hoe je een look pas écht afmaakt deze zomer? Met een mooi gouden sieraad. I.Ma.Gi.N. Jewels is een bijzonder sieradenmerk dat opgericht is in The City of Diamonds, Antwerpen. Het merk inspireert zich door tijdloze en tevens zeer elegante sieraden. Het sieradenmerk gelooft erin dat accessoires meer zijn dan enkel een versiering, maar deel uitmaken van je persoonlijkheid. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

De I.Ma.Gi.N. GOLD-collectie presenteert een reeks tijdloze juwelen, die allemaal met de hand gemaakt zijn. De collectie is chique en romantisch, perfect voor iedere gelegenheid. Iedere diamant uit de collectie bestaat uit 14-karaats goud. De Co Toi Et Moi ketting is goud met zilveren diamanten. Fijn, subtiel en schittert in de zon. Wauw...

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.