Hailey Bieber biedt excuses aan voor onbeleefde houding in restaurant

Aii..

Hailey Bieber heeft haar excuses aan een gastvrouw van een chic restaurant in New York aangeboden, nadat de dame in kwestie een TikTok-filmpje maakte, waarin ze uit de school klapt over haar niet al te positieve ervaring met het model.

TikTok

Julia Carolan ging een paar dagen geleden viral op TikTok, nadat ze meerdere beroemdheden beoordeelde op vriendelijkheid tijdens de ontmoeting in het restaurant waar ze heeft gewerkt.

Bij Hailey was de gastvrouw niet al te positief, zo laat ze weten in de video. "Ik heb haar een paar keer ontmoet en iedere keer was ze niet aardig. Ik wil haar echt leuk vinden, maar ik moet haar een cijfer van 3,5 geven. Sorry!"

Lees ook: Justin Bieber deelt details over sexleven met Hailey

Excuses

Hailey besloot via social media meteen haar excuses aan Julia aan te bieden. Het model laat weten dat het nooit haar bedoeling is geweest om een slechte houding of vibe af te geven.

"Ik vind het erg om te horen dat dat je ervaring met mij was, maar ben blij dat je het aankaart zodat ik het in de toekomst beter kan doen. Hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens, zodat ik mijn excuses kan aanbieden", aldus Hailey.

De gastvrouw accepteerde de excuses van de blondine. "Hi Hailey, we houden van een koningin die haar verantwoordelijkheid neemt! Bedankt dat je de tijd neemt om je excuses aan te bieden. Ik hoop dat we elkaar nog eens ontmoeten en dan opnieuw kunnen beginnen."

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST – JACKBOYS & Travis Scott

Bron: Elle I Beeld: BSR, TikTok

Laatste nieuws