Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prinses Amalia leert koning Willem-Alexander de les

Aha!

Prinses Amalia leert koning Willem-Alexander de les

Vijf dagen geleden liet het koninklijk gezin zich weer vastleggen voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Behalve het feit dat ze er weer prachtig uitzagen, was er ook een grappig moment tussen prinses Amalia en haar koning Willem-Alexander.

Corona

Als een fotograaf vraagt of het gezin wat dichterbij kan komen, antwoordt Amalia: "Tja, corona, hè". De fotograaf reageert vervolgens waarop de fotograaf reageert met de woorden: "Maar dit is 15 meter..."

De koning kan er wel om lachen en grapt: "Fake news, hè?". Echter kan Amalia er minder om lachen en vindt de opmerking niet kunnen. "Dat kan je niet zeggen, papa", vertelt ze tegen haar vader.

Lees ook: Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reageren op TikTok-filmpjes Alexia

Fotograaf

Behalve dit grappige moment was ook een andere fotograaf onderwerp van gesprek. Nadat de laatste foto werd geschoten in de tuin van hun woning Huis ten Bosch in Wassenaar, vertrok het koninklijk gezin weer naar huis.

Echter riep een van de fotografen nog iets naar het gezin, maar kwam er geen reactie. Dit zorgde voor een hilarisch onderonsje tussen de fotografen.

"Fijne vakantie!", riep een van de fotografen, terwijl de koninklijke familie al op behoorlijke afstand was. Er volgde daarom ook geen reactie plaats, waardoor een andere fotograaf reageerde met: "Hij denkt ook: f*ck you", waarna er een hoop gelach plaatsvond tussen de fotografen.

Bekijk *HIER* het grappig moment tussen Amalia en haar vader.

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR