Wendy van Dijk en voormalig zakenpartner klappen uit de school

Aiii!

Wendy van Dijk klapt voor het eerst uit de school tegenover Weekend over het faillissement van haar Disq Club. Volgens de presentatrice zou voormalig zakenpartner Robbert Boekema de onderneming hebben opgelicht voor een bedrag van 3 miljoen euro.

Uitspraak

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat het fitnessbedrijf van Wendy, Disq, failliet was verklaard. Maar waar de presentatrice eerst haar lippen stijf op elkaar hield, doet ze nu toch een boekje open over de zaak.

"Wij hebben al die tijd niets gezegd omdat het van belang is dat de curator de tijd krijgt om tot een goede afweging te komen in haar beslissingen", laat ze via haar adviseur weten aan Weekend.

Lees ook: Ai: slecht nieuws voor Wendy van Dijk

Oplichting

Verder vertellen Wendy en haar broer Mike dat de presentatrice tot de laatste dag haar bijdrage heeft geleverd aan de failliete onderneming. "Robbert is ver buiten zijn boekje gegaan in de gezamenlijke onderneming en wij hebben er alles aan gedaan om dat tegen te gaan."

Maar niet alleen Wendy klapt uit de school, ook Robbert reageert op het gebeuren."Ze willen nu ook mijn fitness­apparaat hebben, maar dat is onmogelijk, want het is mijn volledige patent. Hun standpunt is dat het wél mag, maar ik laat het niet gebeuren dat ze er met mijn idee vandoor gaat. Ik heb me dag en nacht ingezet voor mijn bedrijf."

Echter is dit volgens Wendy allemaal niet waar en heeft Robbert de onderneming opgelicht. Hij zou met listige kunstgrepen voor een bedrag van maar liefst drie miljoen euro aan voorraad weggemaakt uit de failliete onderneming.

"Dit is gebeurd door willens en wetens contracten te tekenen namens de onderneming, waartoe hij niet bevoegd was. Dat hij nu zegt dat de rechter ermee akkoord zou zijn, is derhalve onjuist en op zijn minst tendentieus", aldus Wendy en haar broer.

Bron: Weekend I Beeld: BSR

Laatste nieuws