doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Niek haalt uit naar Gaby: 'Het was een poppenkast'

Aii..
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De Bachelorette's Niek haalt uit naar Gaby: 'Het was een poppenkast'

In een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen vertelt Niek openhartig over zijn De Bachelorette avontuur en over wat hij nou écht vond van de keuze van Gaby Blaaser.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Keuze

Niek vertelt dat hij ervan overtuigd was dat Gaby voor hem zou kiezen, nadat hij wist dat hij met Joey in de finale stond. "Nu is het klaar en gaat ze met mij mee, maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelt hij.

Niek laat weten dat hij de keuze van Gaby niet snapt, omdat zij volgens hem op zoek was naar een échte man. "Ik heb mijn leven op orde. Ik heb een eigen autobedrijf en een leuk appartement, dus ik had het haar allemaal kunnen geven", vertelt hij.

Lees ook: Zo zag De Bachelorette's Niek er eerst uit

Show

Niek twijfelt naar eigen zeggen aan de intenties van de blondine. "In hoeverre is zij dan echt op zoek naar de liefde. Het was logischer geweest als ze voor mij had gekozen. Het was eigenlijk gewoon een poppenkast."

Wanneer Louisa vraagt aan Niek wat hij dacht toen Gaby vertelde dat hij het niet was geworden, reageert hij met "Krijg maar de t*ring, dat is letterlijk wat ik dacht."

Voor zijn gevoel is het daarom ook maar de vraag in hoeverre het meer een show was voor Gaby. "Het is voor haar makkelijker om Joey straks weer aan de kant te zetten", vertelt hij.

Niek laat verder weten geen contact meer met Gaby te hebben. "Gaby vertelde dat ze na De Bachelorette ons allemaal ging volgen op Instagram en dat we contact zouden houden, maar ik heb na de finale helemaal niks meer van haar gehoord", aldus Niek.

Bekijk *HIER* de hele video.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: De Bachelorette

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');