Hierdoor werd nieuwslezeres Amber Brantsen onwel tijdens NOS Journaal

Ahaaa!

Lees ook

Begin deze maand werd nieuwslezeres Amber Brantsen tijdens de ochtenduitzending van het NOS Journaal ineens onwel. De reden bleef de afgelopen weken onduidelijk. But no more…

Onwel geworden

De presentatrice liet niet lang na de uitzending van zich horen op Twitter, waar ze de kijkers van het ochtendjournaal geruststelde.

"Lieve mensen, ik zie hier veel reacties rondgaan. Ik werd net even onwel tijdens het NOS Journaal van 7 uur. Geen zorgen, ik ben weer oké."

Lees ook: Romee Strijd maakt geslacht baby bekend

Surprise!

Hoewel de oorzaak voor iedereen behalve Amber een groot raadsel was, hoeven we er inmiddels niet meer naar te gissen. De nieuwslezeres is namelijk zwanger, wat gelijk een hele hoop duidelijk maakt. De afgelopen tijd is Amber thuisgebleven om rust te nemen. Ook heeft ze veel last van misselijkheid, wat een nieuwsuitzending presenteren een tikkeltje ingewikkeld maakt.

Amber is samen met voormalig nieuwslezer Rachid Finge, die ze leerde kennen toen ze samen bij 3FM werkten.

Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje! ❤️ . Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden gaf, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid. Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met vanalles, maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk. . Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix. Ik voel me dan ook erg beroerd en dat is de reden dat ik momenteel even niet op tv ben. . Ze zeggen dat het beter wordt, dus daar hou ik me aan vast. En ondanks alles zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar dat er een kleintje onderweg is! . Veel liefs, Amber

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

Bron: RTL | Beeld: Instagram, NOS

Laatste nieuws

Zie ook