Eloise van Oranje vertelt hoe ze Willem-Alexander noemt

De gravin beantwoordt de vragen van haar followers.

Afgelopen week is Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, voor het eerst live op Instagram gegaan om vragen van haar followers te beantwoorden. Zo geeft ze ook antwoord op de vraag hoe ze haar oom Willem-Alexander noemt.

Vragen

Eloise begint haar verhaal met het feit dat ze live is gegaan, omdat ze best wel veel vragen op DM binnenkrijgt. Maar over één onderwerp beantwoordt de gravin liever geen vragen. "Ik ga niks beantwoorden over mijn nichtjes, omdat ik niet iets verkeerds wil zeggen en meestal zijn het een beetje aparte vragen", vertelt ze.

Ondanks dat ze liever niks over haar nichtjes kwijt wil, deelt ze wel hoe ze haar oom Willem-Alexander noemt. "Gewoon Alexander of Alex", antwoordt ze.

Lees ook: Nicht prinses Amalia geeft eerste tv-interview

Opleiding

Ook vertelt de gravin dat ze is toegelaten op de hotelschool in Amsterdam. Eén van haar volgers vroeg of dat misschien te danken was aan haar achternaam. Eloise vertelt dat ze dit soort vragen vaak krijgt en het niet fijn vindt dat mensen zo denken.

"Dat geeft de indruk alsof ik er niet voor gewerkt heb. Jullie willen niet weten hoe erg ik voor mijn selectie dag geleerd heb en gewoon alles heb onderzocht en heel veel mensen heb gevraagd hoe zij het hebben gedaan", aldus het nichtje van de prinsesjes.

Ze laat dan ook weten alles op eigen kracht te doen. "Ik heb het gevoel dat als ik echt ergens mijn best voor doe en echt de motivatie ergens voor heb. Ik heb het gewoon door mezelf gedaan."

Bron: Instagram I Beeld: BSR

Laatste nieuws