Netflix komt met geniale nieuwe functie

Handig!
Netflix komt met geniale nieuwe functie

Je hebt vast wel eens gehad dat jij en je lover op de bank neerploffen voor een lekker avondje Netflix, om vervolgens uren door het aanbod te scrollen zonder een film of serie uit te kiezen. Jep, we've all been there. Gelukkig heeft Netflix nu iets nieuws bedacht om deze hinderlijke keuzestress tegen te gaan.

Shuffle

Netflix komt namelijk met een zogeheten shuffle-functie. Deze functie kiest een willekeurige serie of film uit, net zoals dat bijvoorbeeld mogelijk is met liedjes bij Spotify. Ideaal dus voor als jij en je partner maar niet kunnen besluiten welke film jullie willen kijken.

Lees ook: Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Functie

Het kan dus zomaar eens zijn dat je partner verplicht een Gossip Girl-marathon met je moet houden, of dat jij verstopt zit achter een kussen tijdens een enge horrorfilm. Ha!

Op dit moment test Netflix de functie nog uit bij willekeurige accounts. Het is dus nog niet voor iedereen mogelijk om de knop te gebruiken.

Bron: Tagmag | Beeld: Friends

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f35504f41615', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });