Advocaten Johnny Depp doen schokkende onthulling over Amber Heard

De verwijten gaan over en weer.

De strijd is nog lang niet gestreden tussen Johnny Depp en ex-vrouw Amber Heard. En het ziet ernaar uit dat hier ook nog lang geen einde aan komt. Helemaal niet nu er onthullende beelden in omloop zouden zijn.

Mishandeling

Johnny heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun vanwege valse beschuldigingen in een artikel van 2018, waarin hij werd gezien als vrouwenmisbruiker tijdens zijn huwelijk met Amber. Echter komen er nu heel veel beschuldigingen naar buiten van beide partijen.

Zo onthulde de advocaten van Johnny afgelopen donderdag in de rechtszaak dat zij een video in handen hebben, waarop te zien is hoe Amber haar zus Whitney Henriquez mishandeld. Whitney zelf verklaarde diezelfde dag dat dit incident nooit heeft plaatsgevonden.

Na haar getuigenis kreeg het juridische team van Johnny, zo beweert advocaat David Sherborne, een video van een anonieme bron met het vermeende incident in handen.

Lees ook: Amber Heard: 'Johnny gooide flessen alsof het granaten waren'

Video

Volgens de advocaat van Johnny heeft de zus van Amber gelogen en dat kan grote gevolgen voor haar hebben. "Deze video van haar zus Whitney is opgenomen kort nadat Amber haar had aangevallen. Whitney werd gefilmd terwijl mensen om haar heen opmerkingen maakten over de blauwe plekken op haar gezicht en lichaam", zo vertelde de advocaat vrijdag.

De video is daarom erg belangrijk, omdat Whitney de enige getuige is van de vermeende vechtpartij tussen Johnny en Amber.

Zij vertelde dat ze had gezien hoe haar zusje werd geslagen door Johnny. De advocaat vindt nu dat de geloofwaardigheid hierdoor in twijfel moet worden genomen.

Bron: De Telegraaf I Beeld: BSR

Laatste nieuws