Elon Musk reageert op geruchten rondom affaire met Amber Heard

Elon ontkent alle geruchten.

De strijd is nog lang niet gestreden tussen Johnny Depp en ex-vrouw Amber Heard. En het blijft niet alleen tussen de twee ex-geliefdes. Zo zou Elon Musk, onder andere CEO van Tesla, een affaire hebben gehad met de actrice. Hij reageert nu op de geruchten.

Affaire

Johnny heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun vanwege valse beschuldigingen in een artikel van 2018, waarin hij werd gezien als vrouwenmisbruiker tijdens zijn huwelijk met Amber. Echter komen er nu heel veel beschuldigingen naar buiten van beide partijen.

Zo zou Johnny hebben beweerd dat Elon een affaire heeft gehad met Amber. Volgens de ondernemer is dat niet waar. Wel heeft hij na het huwelijk een relatie gehad met de actrice.

Ook de geruchten dat hij een trio zou hebben gehad met Amber en Cara Delevingne ontkent Elon. "Dat is nooit gebeurd. Mensen maken de verhalen vaak veel sappiger dan de werkelijkheid."

Lees ook: Johnny Depp over geweld jegens ex Amber Heard: 'Ik heb haar niet geslagen'

SMS

In de rechtszaal werd ook een sms voorgelezen, waarin Johnny schrijft dat hij Elon zijn geslachtsorganen eraf zou snijden. De ondernemer reageert in een interview met de New York Times op deze smsjes.

"Als Johnny nog een kooigevecht wil aangaan, dan hoor ik het wel." Ook heeft hij nog een advies aan zowel Johnny als Amber. "Ik zou ze aanraden om de strijdbijl eens te begraven en allebei verder te gaan met hun leven", aldus Elon.

Bron: AD I Beeld: BSR

Laatste nieuws