slogan

“Dit zijn mam en pap, eh, naakt”

Je zal maar een jongen van tien of twaalf zijn. En een moeder hebben met twee meloenen in plaats van borsten. Die ook nog eens een behoorlijk harde pornofilm met je bloedeigen vader heeft gemaakt. Waarvan de beelden op duizenden internetsites te vinden zijn.

Brandon Thomas Lee (12) en Dylan Jagger Lee (10) waren tot voor kort nog heerlijk onwetend wat betreft de hardcore film (de meloenen, daar kun je natuurlijk moeilijk omheen), maar daar is nu verandering in gekomen. De jochies wilden dolgraag de film Borat zien. Denk: “Al onze vriendjes hebben hem ook gezien, ahhhh, toe nou mamma!” En Pam is natuurlijk de beroerdste niet. Er was alleen één probleempje: in de film kijkt Borat naar bepaald X-Rated materiaal…

Pamela: “Ik heb geprobeerd het uit te leggen: mamma en pappa renden vaak naakt rond en een keer hebben we dat gefilmd enne… toen werd de tape gestolen. Het liefst wilde ik de film helemaal niet opzetten, maar ik kon het niet over m’n hart verkrijgen om nee te zeggen.”

Uiteindelijk heeft Pam het dilemma opgelost zoals elke weldenkende ouder zou doen: “Ik heb gewoon heel hard La-La-La door bepaalde stukken geroepen.”


,