Nikkie de Jager over gezondheidsproblemen: ‘Mijn lichaam haat mij’

De YouTube-queen heeft al een hele tijd te kampen met gezondheidsproblemen.

Nikkie de Jager, beter bekend als queen NikkieTutorials, is helemaal klaar met haar lichaam. En dat steekt ze niet onder stoelen of banken. In haar Instagram Stories doet ze haar beklag: “Mijn lichaam haat mij.”

‘Klaar met mijn lichaam’

Afgelopen zomer deelde Nikkie dat ze al een hele tijd kampt met inflammatory bowel disease, een chronische ontsteking in het maag-darmkanaal. Hoewel er medicatie voor is, slaat dit tot nu onvoldoende aan.

Afgelopen zomer, toen haar medicatie opgeschroefd moest worden, liet de YouTube-queen al weten 'helemaal klaar te zijn met haar lichaam'. “Kan ik ergens een nieuwe krijgen? Waar zit de lokale lichamenwinkel?”

Aan het infuus

Unfortunately heeft ook die medicatie niet voldoende geholpen. De make-upgoeroe geeft haar volgers een update in haar Instagram Stories. “Mijn lichaam haat mij”, begint de WIDM-winnaar haar verhaal. “Een paar maanden geleden kwamen artsen erachter dat ik een chronische darmontsteking heb. Er zijn stappen in de medicatie.”

“Gisteren kreeg ik het nieuws dat ik weer omhoog moet in deze medicatie. Dat betekent dat ik nu één keer in de twee weken aan het infuus moet.” Nikkie is duidelijk gefrustreerd door deze health struggles. Ze schreeuwt het dan ook uit: “I HATE MY BODY!”

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws