Dít zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave

Deze koppels gaan onderzoeken of ze écht bij elkaar horen.

Na maandenlang speculeren weten we het: dít zijn de koppels die mee gaan doen aan Temptation Island: Love or Leave. Tijdens dit seizoen gaat het er niet om of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt met de ware samen zijn. Wij zetten de koppels voor je op een rij!

Denise en Marco

Denise en Marco

Denise en Marco zijn inmiddels al 3,5 jaar happily in love en wonen samen in Capelle aan den Ijssel. Na een vakantie met zijn beste vriend begon het vlammetje bij Marco iets te doven. Hierom is Denise onzekerder geworden over hun relatie en vertrouwt zij Marco niet volledig meer. Het koppel hoopt door hun deelname hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Gulcin en Sorelis

Gulcin en Sorelis

Gulcin hoopt al jaren dat Sorelis haar ten huwelijk vraagt. Echter, er zijn van beide kanten een aantal dingen gebeurd. De twee vertrouwen elkaar niet volledig meer en doen hierom mee aan Temptation Island: Love or Leave. Komen ze hier samen uit? Wellicht volgt er dan een aanzoek…

Karina en Gregory

Karina en Gregory

Karina en Gregory zijn al zeven jaar samen. Het koppel woont inmiddels ook al twee jaar samen, maar wil tijdens het tv-programma uittesten of het vertrouwen in elkaar er nog is. Karina vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren, terwijl Gregory al aan een volgende stap in hun relatie denkt.

Jaydi en Sonny

Jaydi en Sonny

Jaydi en Sonny, het liefdeskoppel uit Zandvoor, ziet hun toekomst rooskleurig in. Maar ondanks hun goede relatie, vragen de twee zich af 'of dit het nou is'. Jaydi vindt dat haar vriend minder egoïstisch moet worden en Sonny vindt dat zijn vriendin wat zelfstandiger moet worden. Horen ze dan wel echt bij elkaar? In Temptation Island: Love or Leave proberen ze hierachter te komen.

Beeld: RTL

Laatste nieuws