Nikkie de Jager met nieuwe coupe lijkt nét Rachel Hazes

Vanuit de kappersstoel geeft Nikkie een dikke knipoog naar haar Nederlandse fans.

Beauty queen Nikkie de Jager liet zichzelf deze week een nieuw kapsel aanmeten en lijkt daarmee sprekend op Rachel Hazes in de nineties.

Permanentje

Op haar YouTube-kanaal showt Nikkie regelmatig de meest indrukwekkende looks, maar deze week gooide Nikkie het echt even over een andere boeg. In haar Insta-stories geeft de blondine een sneak peek van haar nieuwe hairdo: een poedelig permanentje, geheel in de stijl van Rachel op haar trouwdag in 1991.

Dat Nikkie die connectie zelf ook maakt, is duidelijk. Vanuit de kappersstoel zingt ze ‘Zij gelooft in mij’, een dikke knipoog naar Rachel en haar Nederlandse fans. ‘Only Dutchies will get this but honestly this hair was a MOOD’ schrijft de WIDM-winnaar in haar stories. Bekijk de foto HIER.

Project Hazes

Nikkie onthult niet voor welk project haar haren in de krul zijn gezet, maar het is in ieder geval niet de eerste keer dat de YouTuber naar de Hazesjes verwijst. Kortgeleden deelde Roxeanne Hazes nog een enthousiast bericht in haar Insta-stories: ““Vandaag ga ik iets heel leuks doen met the queen, de leukste NikkieTutorials.” De zangeres deelde niet wat er precies op de planning stond, maar onze nieuwsgierigheid is gewekt. Wij voorspellen één ding: er zit meer Hazes content aan te komen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst

Laatste nieuws