slogan

Zwangere Khloé Kardashian onder vuur door deze foto

Khloé Kardashian is in de wolken nu ze in verwachting is van haar eerste kindje samen met haar lief Tristan Thompson. Maar haar zwangerschap gaat gepaard met de nodige kritiek. De jongste Kardashian-telg lag eerder al onder vuur omdat ze, volgens fans, te heftige work-outs doet. Nu is het opnieuw raak, dankzij een foto die haar zus Kourtney de wereld in slingerde. 

Onacceptabel

Op de foto is te zien hoe Khloé en haar beste vriendin Malika poseren met flinke stapels geld en er rook uit Koko’s mond komt. In de reacties ging het in een mum van tijd los en werd Khloé voor alles en nog wat uitgemaakt en was men vooral verontwaardigd door haar gedrag. “Het is onacceptabel dat je aan het roken bent nu je zwanger bent”, “Wat is er mis met jou?”, “Waarom komt er rook uit je mond, denk nou eens aan je kindje!”, leest het in de reacties. 

Of toch niet?

Toch is de foto niet wat het lijkt. Veel fans wisten direct dat het niet om een recente foto gaat, maar om eentje van toen Khloé nog niet zwanger was. Niets aan het handje, dus. 

Lees ook: 

 

shmoney moves

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: Getty, Instagram