slogan

Zoontje knappe crimineel Jeremy Meeks lijkt sprekend op vader

Jeremy Meeks wordt gezien als één van de meest knappe criminelen ooit. De voormalige crimineel kwam in 2014 in het nieuws, door zijn mugshot die veel vrouwenharten sneller deed kloppen. Hij kreeg direct een aantal modellenklussen aangeboden, waardoor hij sinds zijn vrijlating afgelopen maart een luxe leventje kan leiden. En het ziet ernaar uit dat er in de toekomst wellicht ook een carrière als model voor zijn zoon is weggelegd.

Luxe

De afgelopen feestdagen waren voor Jeremy extra bijzonder. Na twee jaar in de gevangenis te hebben gezeten, was hij dit jaar met Kerstmis weer herenigd met zijn familie. Samen met zijn vrouw, twee stiefkinderen en zoontje leeft de 31-jarige Amerikaan tegenwoordig een leven waar menig mens van droomt. Op Instagram showt Jeremy zijn luxe levensstijl dan ook vol trots. “Goed om thuis te zijn”, schrijft hij bij een foto, waarbij hij poseert voor een enorm huis en zijn Maserati van 125.000 dollar. 

Op andere foto's poseert hij met zijn familie voor de kerstboom. Vooral zijn zoontje trekt de aandacht: een mini Jeremy. Wat lijkt-ie op zijn vader!

Lees ook: De knappe crimineel chillt met een Hadid


Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Getty