slogan

Zo zou de baby van Kim en Kanye eigenlijk gaan heten

De jongste zoon van Kim Kardashian en Kanye West kreeg bij zijn geboorte afgelopen mei de naam Psalm, maar dat was bijna anders geweest. In de aflevering van Keeping Up with the Kardashians die zondagavond in de VS werd uitgezonden, onthult Kim dat de kleine eigenlijk naar zijn vader vernoemd zou worden.

Wel of niet?

"Zijn naam zou Ye worden, maar Kanye vond dat uiteindelijk toch niets, want Ye betekent niets", vertelt Kim. "We hebben elke naam in de bijbel opgezocht die met Ye begon, en de enige was Yehezkel." Het was uiteindelijk halfzusje Kylie die de knoop doorhakte, vooral vanwege de naam van de andere zoon van Kim en Kanye. "Zij belde op het laatste moment en zei: 'Nee, Psalm en Saint klinken het beste samen.'"

Lees ook: Waarom alle Kardashians babyfoto's met Snapchat filters plaatsen

Compleet

Naast Saint (3) en Psalm hebben de cosmetica-ondernemer en de muzikant ook nog twee dochters, de zesjarige North en Chicago (1). Daar zal het volgens Kim bij blijven. "Ik voel me compleet. Ik heb echt het idee dat vier het perfecte aantal is voor mij."

In de aflevering werd ook bekend dat Kim en Kanye na de geboorte van Psalm hun huwelijksgeloftes opnieuw hebben afgelegd. De camera's draaiden niet tijdens de ceremonie, waarbij de hele KarJenner-familie aanwezig was.

Bron: BuzzE Beeld: BSR


,