slogan

Zo ziet Love Islands Valerie eruit zonder vlechtjes

Ze was helaas de eerste kandidaat die het huidige seizoen van Love Island moest verlaten: Valerie van Zandvoort. De beauty had de botte pech dat alle koppels wel goed zaten en dus moest Valerie haar koffers pakken om van Gran Canaria weer terug naar huis te keren.

Vlechtjes

Hoewel de 27-jarige door iedereen geliefd werd in de villa, zagen ze helaas geen toekomst met haar op het gebied van liefde. Toch denken fans dat de knappe verschijning een nóg betere indruk had achtergelaten als ze haar vlechtjes uit had gelaten.

Lees ook: Monica Geuze over 'tegenvallen' Love Island

Self love

Valerie houdt namelijk niet van één bepaald kapsel en experimenteert er daarom regelmatig op los. Van meerdere vlechtjes tot boxer braids en van bruine krullen tot aan blonde glamour waves. Hoewel ze er met elk kapsel amazing uitziet, vinden fans haar het allermooist met mooi, geföhnd haar.

En dat kreeg ze te horen ook. Hoewel ze aangeeft dat ze inderdaad ook wel benieuwd is geworden naar hoe de kandidaten op haar hadden gereageerd als ze zonder vlechtjes de villa in was gekomen, laat ze wel duidelijk weten in haar Instagram Stories dat zichzelf ook met vlechtjes gewoon mooi vind.

Toch benieuwd hoe Valerie er zonder vlechtjes uitziet? Bekijk hieronder de foto's!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valerie (@valeriievz) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valerie (@valeriievz) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valerie (@valeriievz) op

Beeld: Instagram, Love Island


,