slogan

Zo ziet de ex van rapper Eminem er nu uit

Na een verleden vol drank en drugs ziet Kimberly 'Kim' Mathers, de ex-vrouw van rapper Eminem, er beter uit dan ooit tevoren. 

Kim en Marshall

Kim was niet één, maar twee keer getrouwd met de rapper. De twee leerden elkaar kennen toen Kim en haar tweelingzus Dawn wegliepen van huis. Het duo woonde samen met Eminem, wiens echte naam Marshall Mathers is, en zijn familie. Kort daarna begonnen Kim de rapper te daten. In 1995 kregen ze een dochter, Hailie en vier jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. De twee zetten in 2001 een punt achter hun relatie. Een van de redenen daarvan was een optreden van de rapper waar hij op het podium verkondigde hoe hij haar zou vermoorden en haar lichaam zou begraven. Kort daarna deed ze een zelfmoordpoging. Desondanks trouwden de twee weer in 2006, maar drie maanden later gooiden ze wederom de handdoek in de ring.

Zelfmoordpoging

Het is nu een jaar geleden dat Kim een einde aan haar leven probeerde te maken. "Ik zat aan het einde van een weg waar ik wist dat ik alleen mezelf pijn zou kunnen doen en niemand anders", vertelde ze destijds aan Us Weekly. "Ik dronk, nam pillen en gaf gas terwijl ik de paal probeerde te raken." Ze overleefde het ongeluk en kreeg daarna veel steun van Eminem. "We zijn hele goede vrienden. We proberen samen onze kinderen op te voeden zodat ze een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden." 

Inmiddels lijkt ze zelf ook weer van het leven te genieten. 

Toen:

Nu: 

Beeld: Getty, Twitter