slogan

Zo reageerden Brad Pitt en Jennifer Aniston op intieme backstage-foto's

Vorige week waren de uitreikingen van de SAG Awards. Hier is een intiem moment tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston vastgelegd en deze foto’s gingen als een lopend vuurtje het internet rond. Nu reageren de twee op alle commotie.

“Ik weet er niks vanaf”

Je kon er niet omheen afgelopen week, het hele internet had het over de reünie tussen Brad en Jennifer. Echter zegt de acteur er zelf niks over te weten. “Ik ben heerlijk naïef en zo blijf ik”, zegt de acteur. Hij geeft aan al het nieuws erover niet gelezen te hebben.

Lees ook: Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben intiem moment tijdens SAG Awards

Of toch wel…

Een bron laat weten dat de twee acteurs samen gelachen hebben om alle reacties op de foto’s. Jennifer geeft zelfs aan dat ze bewust Brad probeerde te ontwijken. “Ik word vaak gefotografeerd en ik wil geen geruchten veroorzaken”, vertelt de actrice.

Lees ook: Spotted: de nieuwe vriendin van Brad Pitt 

Komen ze weer samen?

Sinds de foto’s online kwamen hopen fans dat de twee weer samen komen. Maar het lijkt erop dat dat niet gaat gebeuren. Een andere bron laat namelijk weten dat de twee het gewoon even leuk hadden samen, omdat ze elkaar toevallig tegenkwamen. Ook zouden ze al eerder vriendschappelijk hebben afgesproken. Maar, never say never...

Bron: Daily Mail UK | Beeld: BSR 


,