slogan

Zo kwam Beyoncé weer in shape

Beyoncé heeft een video op YouTube geplaatst met de titel 22 Days Nutrition. In de video zien we hoe de superster zich voorbereidt op haar Coachella performance in 2018.

Weegschaal

"Goedemorgen, het is vijf uur in de ochtend en dit is de eerste dag van de repetities voor Coachella", zegt Beyoncé terwijl ze op de weegschaal stapt. "De nachtmerrie van iedere vrouw... dit is mijn gewicht. Nog een lange weg te gaan." De weegschaal waar Queen B opstapt tikt de 175 pond aan, wat omgerekend 79.4 kilo is. 

Lees ook: Onthuld: waarom Beyoncé zo zenuwachtig was voor ontmoeting met Meghan

22 Dagen Voeding-programma

Naar onze mening een gewicht waar je na het dragen van een tweeling best blij mag zijn, maar voor de wereldster blijkbaar een teken om weer hard aan de bak te gaan. Om zich voor te bereiden op haar show werkte de zangeres samen met haar maatje en trainer Marco Borges. Hij is bedenker van het 22 Dagen Voeding-programma, dat zich richt op een gezond dieet op plantaardige basis.

De zangeres verdubbelde het 22 Dagen-dieet en ging 44 dagen aan de slag om haar doel te kunnen bereiken. "Ik sta weer op het podium nadat ik bevallen ben van een tweeling", zegt ze in de video. "Ik was een vrouw met een lichaam dat niet als van mezelf voelde".

De 37-jarige ster wil haar fans graag inspireren en hen leren hoe ze gezond kunnen eten.

 

Bron: BuzzE Beeld: YouTube, BSR


,