slogan

Zien: Waylon en Bibi samen op het podium in Ahoy

Gisteravond trapte Waylon zijn concertreeks in Ahoy Rotterdam af met niemand minder dan kersverse lover Bibi Breijman aan zijn zijde. Drie avonden achtereen zal ze hem vergezellen tijdens een eerbetoon aan de Top 1000 Allertijden. 

Voorpret

"Ik kijk er echt naar uit. Bibi denkt er net zo over. Ze is zo relaxed en professioneel, echt een chill wijf. De mensen in de band hebben in totaal driehonderd jaar ervaring. En zij gaat het toch maar doen, zo'n klein wijffie. Het wordt echt een super leuk moment", aldus Waylon vooraf aan het spektakel. 

Reacties

De reacties na de eerste avond zijn lovend: "Wat ben jij een goede artiest! Het was geweldig" en "Heerlijke avond in Ahoy gehad bij concert van Waylon. Wat een stem heeft hij!! Super genoten!", is te lezen op Twitter. Dat belooft veel goeds voor de rest van het weekend. 

Foto's

De foto's van de eerste avond, waarop een zéér verliefd koppel te zien is, zijn inmiddels verschenen. Bibi en Waylon gaven elkaar zelfs een big kiss op het podium en de fotograaf wist dat natuurlijk precies vast te leggen. Cute!

Lees ook: Waylon over relatie met Bibi Breijman: "Het kwam vrij onverwachts"

Bron: RTL Beeld: ANP