slogan

Zien: Rossana Kluivert en familie vertellen emotioneel over heftige periode

Alsof ze nog niet genoeg heeft meegemaakt in haar leven, kreeg Rossana Kluivert in mei alweer een klap te verwerken. De styliste vertelt in haar realityserie Rossana Kluivert On A Mission over deze emotionele tijd. 

Bobbeltje

Nadat ze vijf jaar geleden gediagnostiseerd werd met lymfeklierkanker, was het in mei dit jaar opnieuw raak bij Rossana. "Ik kwam thuis in Barcelona en ik ging op een gegeven moment mijn tanden poetsen. Vervolgens keek ik in de spiegel, want daarna zou ik de douche ingaan, en toen zag ik wat en dacht ik: 'wat is dit?'. En toen voelde ik een bobbeltje."

Lees ook: Rossana Kluivert: 'Kanker heb je nooit alleen'

Emotioneel

Ook manlief Patrick en jongste zoon Shane komen aan het woord. Zo laat de de 42-jarige voetballer weten dat-ie ergens wist dat het niet klopte, maar toen de dokter het eenmaal bevestigde, zijn leven opnieuw compleet stil stond. Ook de elfjarige Shane laat emotioneel weten wat er op dat moment door hem heen ging. "Ik lag in mijn bed en toen kwam mama naar mij toe en zei ze dat ze heel erg ziek was. Toen voelde ik me heel erg slecht."

Rossana ging vrijwel direct onder het mes om geopereerd te worden en liet in augustus weten dat haar laatste bestraling erop zit. 

 

Bron: Show Beeld: Getty


,