slogan

Zien: J.Lo's dochter blijkt enorm zangtalent te zijn

Jennifer Lopez is weer gewaarschuwd! Haar elfjarige dochtertje Emme is namelijk totally ready om in haar voetsporen te treden.

Gouden keeltje

Met twee zingende ouders (J.Lo kreeg tweeling Emme en Maximilian met zanger Marc Anthony, red.) kan het haast niet anders dan dat ook hun kroost over een gouden keeltje beschikt. Hun dochtertje Emme in ieder geval wel, zo bewijst ze in een filmpje dat gisteren opdook.

Lees ook: Jennifer Lopez' behoorlijk foute broek gesprek van de dag

Duet

J.Lo is op dit moment hard aan het repeteren voor haar tournee door Amerika, waarbij haar dochter haar regelmatig komt vergezellen. Maar dat is niet het enige. Tijdens de repetities mag ook Emme even laten horen wat ze in huis heeft. De elfjarige brengt het moeilijke nummer If I Ain't Got You van Alicia Keys ter gehore, en dat doet ze blijkbaar zo goed dat mommy Jennifer op een goed idee komt.

"We zouden haar iets moeten laten doen tijdens de tour!" roept Jennifer daarna. Toch lijkt Emme er nog niet zo zeker van te zijn, waardoor J.Lo haar gelijk geruststelt. "Het hoeft niet als je niet wil, we kijken wel even." Al hopen we stiekem dat Emme zich toch bedenkt en samen met haar moeder op het podium verschijnt. Hóe leuk zou het zijn om een duet van de twee te zien?

 

Bron: FunX Beeld: BSR, YouTube


,