slogan

Zien: eerste beelden spin-off Vis a Vis

Eind oktober maakten de makers van Vis a Vis bekend dat er tóch nog een vervolg op de razendpopulaire serie komt. In eerste instantie zou seizoen vier het laatste seizoen zijn, maar fans worden nu alsnog beloond met een vijfde seizoen in de vorm van een spin-off. De eerste beelden zijn nu verschenen en daarop zien we een aantal oude bekenden terug...

El Oasis

De spin-off, genaamd El Oasis zal gaan over Macarena en Zulema, die tot ieders grote verbazing met zijn tweeën lijken samen te werken.

Waar er in de laatste aflevering van seizoen vier al een voorproefje van te zien was, draait het in de spin-off volledig om de bizarre praktijken die het duo uitvoert. Zo beroven ze juweliers, banken en casino's, maar willen ze eigenlijk hun eigen weg gaan. Maar niet tot hun laatste job gelukt is.

Lees ook: Wauw: zo ziet Sole uit Vis a Vis er in het echt uit

Oude bekenden

Wat dat dan precies is? De diamanten tiara van de dochter van een grote Mexicaanse drugsbaas. Tijdens haar bruiloft, welteverstaan. En dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje. De twee kunnen het klusje dan ook niet enkel en alleen met zijn tweeën klaren en dus zien we een aantal oude gezichten als Goya en Román terug. 

El Oasis wordt volgend jaar verwacht en zal uit acht afleveringen bestaan. Spannend! 

Bekijk de beelden HIER.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VIS A VIS: EL OASIS (@visavis.eloasis) op

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Vis a Vis, Instagram


,