slogan

Zien: de knappe zus van Dave en Donny Roelvink

Naar de knappe broers Dave en Donny Roelvink kan je blijven kijken. De twee hotties hebben het goed voor elkaar, maar wist jij al dat de twee jongens ook een oudere (half)zus hebben?

Weinig in de spotlights

Peggy Tosch heet de halfzus van de jongens. Hoewel ze maar weinig in de spotlights verschijnt, was ze een paar keer te zien tijdens die opnames van De Roelvinkjes. Peggy is de dochter van Dries uit een vroegere relatie en daarmee de halfzus van broertjes Dave en Donny.

Terwijl Donny en Dave veel in de publiciteit komen, horen we vrijwel nooit iets over Peggy. Heeft ze er geen behoefte aan, of schuilt er een andere reden achter? 

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Dave en Donny Roelvink

Geen hechte band

Een jaar geleden was de band tussen haar en Dries niet heel goed. In een interview met Het Parool, vertelde vader Dries openhartig over Peggy. "De band met haar is nooit zo geworden als met zijn zoons. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?"

Inmiddels lijken de twee het weer gezellig met elkaar te hebben en zal hun band een stuk beter geworden zijn. Benieuwd naar de knappe zus van Dave en Donny? Kijk mee! Note: ze lijkt ontzettend veel op haar vader Dries.

Beeld: Facebook, ANP