slogan

Zien: bijzondere trouwjurk Mandy Moore is het gesprek van de dag

Mandy Moore heeft vorig weekend haar jawoord gegeven aan singer-songwriter Taylor Goldsmith. Geen over the top, extravagante huwelijksvoltrekking; de twee hadden een heel kleinschalige bruiloft in hun eigen achtertuin, die werd bijgewoond door een groep van 50 van hun beste vrienden en familie. 

Rodarte

De This is Us-actrice koos voor de gelegenheid niet voor maagdelijk wit, maar voor een zachtroze jurk van het modehuis Rodarte. We zagen de jurk eerder op de catwalk tijdens de spring/summer ’18-show. Dat ontwerp was tevens zachtroze, al waren de polkadots zwart gekleurd. Moore koos voor een geheel roze exemplaar voor haar speciale dag. 

Lees ook: Joëlle Witschge stapt in het huwelijksbootje

I do

Na de huwelijksvoltrekking verplaatste het gezelschap zich naar The Fig House. Sterren als Minka Kelly, Wilmer Valderrama en Milo Ventimiglia woonden de receptie en het feest bij. De gasten konden naar verluidt "kiezen uit twaalf verschillende soorten taart".

Taylor ging vorig jaar september op één knie voor de actrice, nadat de twee al ruim twee jaar samen waren. Mandy was al eens eerder getrouwd. Begin 2015 liep haar huwelijk met muzikant Ryan Adams op de klippen. De scheiding was in juni 2016 rond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cosmopolitan Türkiye (@cosmopolitanturkiye) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SS18 now in stores! (Rodarte Backstage with @dear.ratner (ph: @sonnyphotos).) #rodarte

Een bericht gedeeld door RODARTE (@rodarte) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RODARTE (@rodarte) op

Bron: Marie Claire Beeld: Getty, Instagram