slogan

Yolanthe laat na lange tijd van zich horen

Nadat het nieuws over de breuk tussen Wesley en Yolanthe naar buiten kwam, besloot de presentatrice even een time-out te nemen. Maar, she's back!

Instagram

Yolanthe koos voor een mediastop waarbij ze geen tv-interviews gaf, en ook haar Instagrampagina even on hold werd gezet. Ook werd Yolanthe, met uitzondering van een event voor haar stichting Free A Girl, niet meer op events en dergelijke gespot.

Ruim drie maanden later laat de 34-jarige nu alsnog van zich horen. Met een post op Instagram, welteverstaan. De presentatrice plaatste vanochtend vroeg een zoet kiekje van een slaapfeestje met zoonlief Xess Xava. Of dat het kiekje is genomen in hun huis in Abu Dhabi is niet duidelijk. 

Lees ook: Wéér een klap voor Wesley en Yolanthe

Geruchten

Hoe het nu gaat tussen Wesley en Yolanthe is voor velen een vraagteken. Onlangs werd gespeculeerd dat de twee weer samen zouden zijn, maar dit gerucht werd door Yolanthe's manager, Xenia Kasper, gelijk weer ontkracht.

Over wat precies de reden van de breuk is, willen beide partijen niets loslaten. Wel liet Wesley gelijk na de bekendmaking van de breuk weten "het meerdere keren verknald te hebben".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕🌠⛺️😴

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Beeld: Instagram, BSR


,