slogan

Yasmin onthult waarom ze zo emotioneel was tijdens Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS is al in volle gang. In de laatste aflevering kon je zien dan Yasmin het steeds moeilijker heeft en ze haar vriend Thomas heel erg mist. Veel kijkers noemde haar een aansteller, maar Yasmin heeft een duidelijke verklaring voor haar emotionele gedrag.

De weg kwijt

In een vlog op haar YouTube-kanaal reageert ze op de opmerkingen die ze kreeg van kijkers. "Ik kan zeggen: dat klopt ook wel! Ik zit nu ook voor de tv van 'jezus, meid, even wat peper in je reet! Je weet waar je aan meedoet!'"

Ook al wist de actrice waar ze aan meedeed, ze belandde in een emotionele rollercoaster en was even flink de weg kwijt. "Ik was niet mezelf, zeker de eerste dagen niet."

Lees ook: Temptation Island VIPS loopt nu al uit de hand

Verdrietig nieuws

"De ochtend voor mijn vlucht naar Thailand met Thomas kreeg ik te horen dat mijn collega en vriendinnetje Lotte van der Zee was overleden", vertelt ze. "Ze lag al een tijdje in coma, maar op de dag van vertrek dat horen.. Ik was echt helemaal de weg kwijt, dat heb ik daar maar een paar mensen verteld." 

Verleider Rico kende Lotte ook en was ook van slag toen de opnames begonnen. Dat is de reden waarom Yasmin zoveel huilde in de eerste afleveringen. "Later zien jullie nog wel dat ik ook anders kan zijn", sluit ze haar verhaal af. 

Bron: Love & Reality Beeld: Temptation Island VIPS, YouTube


,