slogan

Wordt dit de nieuwe coach van The Voice of Holland?

Nu de finale nadert en het seizoen bijna op zijn einde loopt, is de productie van The Voice alweer volop met het volgende seizoen bezig. De kandidaten kunnen zich inmiddels weer aanmelden, maar ook bij de coaches zal er het een en ander gaan veranderen. Want wie blijft er op de rode stoel zitten en wie zien we volgend seizoen niet meer terug?

Anouk

Veel kijkers lieten eerder al in hun reacties op social media weten dit seizoen de allerleukste samenstelling van de coaches te vinden. Maar of dat deze samenstelling zo blijf valt nog maar te bezien. Anouk tekende namelijk maar voor twee seizoenen, waardoor dit weleens haar laatste keer bij The Voice zou kunnen zijn.

Nieuwe jury

Doordat er al veel muzikale grootheden uit Nederland plaats hebben mogen nemen op de stoel, is het voor het programma steeds moeilijker om een geschikte coach te vinden. Toch gonst het nu van de geruchten dat RTL vooral interesse in Lil' Kleine heeft. En dat is met zijn jonge leeftijd toch een verrassende keuze te noemen.

Wie er volgend seizoen uiteindelijk op de rode stoelen komen te zitten, blijft tot aan de finale van volgende week vrijdag nog geheim. To be continued, dus!

Lees ook: The Voice-deelnemer ontdekt in Amerika

Bron: AD Beeld: ANP