slogan

Wesley en Yolanthe genieten van roadtrip

Wesley en Yolanthe hebben de afgelopen dagen samen met een paar vrienden een roadtrip gemaakt door de VS. Dat heeft de brunette laten weten in haar wekelijkse nieuwsbrief op haar site. "We hadden wat vrije dagen tussen de feestdagen. Dus daarom besloten we een camper te huren om een tripje te maken langs de kust en door de woestijn van Californië."

Met z'n zessen genieten ze van de vakantie

Het stel ging niet met z'n tweetjes. "We hebben onze vier goede vrienden meegenomen, dus we zijn met z'n zessen", vervolgt Yolanthe. In de nieuwsbrief deelt ze ook wat foto's van de vakantie. "Rondrijden in de camper is heel leuk. We spelen iedere dag spelletjes en we wisselen het rijden af. We ontdekken prachtige nieuwe plekken, luisteren naar muziek en genieten van heerlijke barbecues."

Oud & nieuw in de woestijn

Nieuwjaarsavond brachten de vrienden ook met elkaar door. "We vierden het in the middle of nowhere met elkaar. Met het uitzicht op zee, bomen, sterren en ons zelfgemaakte kampvuur." Geen spectaculair vuurwerk of feestje voor het stel. "Het klinkt misschien saai, maar het was de leukste avond ooit."

Bekijk de kiekjes hieronder:

Bron: BuzzE Beeld: Yolanthe.com 


,