slogan

Wat je niet zag tijdens de eerste aflevering van Temptation Island VIPS

Het mag dan wel reality-tv zijn, soms lijkt het gewoon een film. Zo weten ze ook bij Temptation Island VIPSWaar het er op tv misschien uitziet alsof alles vlekkeloos verloopt, gaat er ook tijdens de opnames iets niet helemaal zoals gepland. 

Behind the scenes

Grazia sprak de kandidaten van het seizoen - het heftigste seizoen so far, hebben we ons laten vertellen - en daar deden zij een boekje open over de behind the scenes

Zo zag je tijdens de allereerste aflevering dat de koppels slecht enkele uren nadat ze geland waren, alweer bruut uit elkaar getrokken werden toen ze zich bij Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau moesten melden. Maar waar ze op televisie gespannen uit het busje stapten en naar het presentatieduo liepen, ging dat er in real life net even iets anders uit. 

Lees ook: Kijkersbedrog in Temptation Island VIPS?

Volle blaas

"Op een gegeven momt stapten we uit de bus op de plek waar Yolanthe en Kaj de koppels uit elkaar zouden halen. Dat ziet er op tv heel cool uit, want dat heb ik al gezien. Maar in het echt moest het nog een keertje opnieuw, want iedereen moest toen heel nodig plassen", zo verklapt Channah.

Ook bij Damian ging er iets niet helemaal goed, waardoor hij een emotioneel moment opnieuw moest doen. "Tijdens een van de kampvuren was ik nogal emotioneel over wat ik net gezien had en toen begon er opeens een pauw op de achtergrond te kraaien. Toen moest het dus opnieuw. Ik wilde eigenlijk die pauw pakken en z’n nek omdraaien." 

Beeld: Temptation Island VIPS


,