slogan

Waarom we geen foto van de royal baby te zien krijgen na geboorte

Meghan Markle en Prins Harry verwachten elk moment de komst van hun eerste kindje. De hoogzwangere Meghan is deze maand uitgerekend en de wereld kan niet wachten tot het zien van hun eerste royal baby. Nu blijkt echter dat de kans op een kliekje na de geboorte er niet in zit, zo stelt een koninklijke fotograaf.

Privé gelegenheid

Koninklijke fotograaf Tim Rooke heeft al eerder foto's gemaakt van de drie kinderen van Kate Middleton, voor het ziekenhuis in Pattington in Londen. De fotograaf vertelt echter in een interview met de Britse Cosmopolitan dat hij dit niet verwacht bij Meghan en Harry.

Hij vertelt dat de kans zeer groot is dat ze zullen wachten met hun kind aan de buitenwereld laten zien. "Ik denk niet dat we hetzelfde fotomoment zullen krijgen met de baby van de hertogin van Sussex. Ik denk zelfs dat de baby niet publiekelijk zal worden getoond, maar tijdens een privé gelegenheid."

Lees ook: Vader Meghan koopt bijzonder cadeau voor royal baby

Bevallen

Megan Markle zal niet in het traditionele St.Mary ziekenhuis bevallen, maar in haar nieuwe huis Frogmore Cottage. "Voor de andere drie geboortes van Kate Middletons kinderen waren er op dit moment ook al allerlei parkeer- en bezoekersbeperkingen bij het ziekenhuis, daar is nu geen sprake van. Meghan en Harry zijn al verhuisd naar Frogmore Cottage, dus waarom zouden ze naar een ziekenhuis in West-Londen komen om de baby te krijgen?", zo stelt de fotograaf. 

Bron: Glamour Beeld: BSR