slogan

Vrouw Raymond van Barneveld reageert op scheiding

Het was begin deze week groot nieuws: darter Raymond van Barneveld, die getrouwd is met Silvia van Barneveld, werd zoenend gespot met een onbekende vrouw. Volgens sommige roddels ging hij vreemd, terwijl andere geruchten beweerden dat ze al uit elkaar waren. Silvia reageert nu voor het eerst zelf.

Tweede kans

Silvia en Raymond van Barneveld gaan scheiden. Sinds begin 2018 verliep hun relatie al niet zo lekker meer, maar ze wilden het nog een kans geven, laat Silvia weten aan RTL Boulevard. . "We hebben toen besloten om het nog een jaar samen te proberen. Er zijn feestdagen gepland en we zijn in september nog met het gezin naar Disney geweest." 

Ze woonden nog altijd samen onder één dak, maar helaas heeft het niet geholpen om hun huwelijk te redden. "In december hebben wij besloten om onze laatste kerst samen te vieren. We gingen er niet uitkomen op deze manier."

Lees ook: Je verwacht nooit dat deze eigenschap jouw relatie kan beëindigen

Zoenend gespot

Dinsdag werd de darter zoenend gespot met een 35-jarige vrouw uit Londen. Kort nadat de video verscheen, kwam het nieuws naar buiten over de scheiding van Raymond en Sylvia. Ze waren 25 jaar getrouwd en hebben twee kinderen. 

Bron: Telegraaf Beeld: ANP