slogan

Vogue Eyewear zoekt fashionista

Vogue Eyewear geeft je de opdracht om een themalook neer te zetten als popstar, hippie, vamp of een andere spannende look, om je vervolgens te laten fotograferen met een bijpassende Vogue zonnebril. Hiermee maak je kans op een fashion cheque ter waarde van €500 van Welikefashion.com!

De Vogue Fashion Closet staat van 8 mei tot en met 12 juni voor je klaar in zes verschillende steden. De kasten hangen vol met musthaves van Welikefashion.com. In Eindhoven, Amstelveen, Rotterdam, Alkmaar, Groningen en Zandvoort staat het Vogue team voor je klaar om je om te toveren tot een true diva.

De winnaar van de Vogue Fashion Closet wordt bepaald door een vakjury bestaande uit onze eigen Grazia hoofdredacteur Hilmar Mulder, Emeline van der Vecht (Marketing Manager Vogue Eyewear Nederland), Carlijn de Vries (Fuse Marketing & The Fame Game) en Heleen Schouwenaar (Welikefashion.com).

Wie de meeste stemmen van de jury krijgt, sleept de hoofdprijs in de wacht: een shoppingdag bij Welikefashion.com in Amsterdam, waar de winnares wordt ontvangen en begeleid door de stylegoeroes van de webshop. Daarnaast vind je in Grazia 24 een backstageverslag van alle events en de winnaar!


,