slogan

Viral: Bizar moment tijdens finale van Eurovisie Songfestival

Gisteravond was het eindelijk zover: de finale van het Eurovisie Songfestival! De meiden van OG3NE waren er helemaal klaar voor, maar gingen helaas niet met de winst naar huis. LisaAmy en Shelley eindigden met hun liedje Lights and Shadows in Kiev op de elfde plek, net als Douwe Bob vorig jaar. Toch was dat niet het enige onderwerp op social media na de uitzending!

Vreemde actie

Als je even niet zat op te letten, heb je het waarschijnlijk gemist, maar er gebeurde iets heel vreemds tijdens het optreden van de Oekraïnse Jamala. Op het moment dat de winnares van vorig jaar begon de zingen, sprong er ploteseling een man op het podium.

Streaker

Maar daar bleef het niet bij. Vervolgens ging hij namelijk met zijn rug naar de camera's staan en liet hij zijn broek zakken, waardoor zijn blote billen duidelijk in beeld komen. Hoewel de actie van de streaker op social media hot topic was, vond Jamala het duidelijk niet zo boeiend. De zangeres zet haar optreden rustig voort terwijl hij van het podium wordt getrokken! Bekijk de beelden hieronder:

Lees ook: Foto: Zo ziet Conchita Wurst er écht uit

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Bron: Telegraaf, Beeld: BBC, Instagram