slogan

Vader 'Meisje van Nulde' woedend op Gordon

Martin Huisman, de vader van de in 2001 vermoorde Rowena Rikkers, ook wel bekend als het Meisje van Nulde, is woedend op Gordon. In het programma Geer & Goor: Zoeken Een Hobby heeft Gordon een uitspraak gedaan waar de vader niet van gediend was. Zo zei hij tegen Gerard Joling: "Ik word weer wakker naast het Meisje van Nulde zie ik", terwijl ze samen in bed lagen. 

Walgelijk

De opmerking is volgens Martin Huismans advocaat Sébas Diekstra helemaal verkeerd gevallen. "Hij vindt het walgelijk dat er grappen worden gemaakt over de rug van zijn vermoorde dochter." 

De verkeerde uitspraak van Gordon komt uit een aankondiging van de uitzending van komende vrijdag. Het gaat om herhalingen van vorig jaar. Martin Huisman wil dat het fragment, dat vrijdag uitgezonden zou worden, niet te zien zal zijn. Ook eist hij een excuses.

Gewelddadige dood

Kleuter Rowena kwam in 2001 door mishandeling om het leven. Later pas werden haar lichaamsdelen teruggevonden bij onder meer Hoek van Holland en Strand Nulde. Haar stiefvader is in 2003 veroordeeld voor de gewelddadige dood van de kleuter. 

Lees ook: Deelnemer 'Hotter Than My Daughter' maakt Gordon sprakeloos

Bron: AD, Beeld: ANP