slogan

Vader Meghan Markle heeft interview gegeven afwezigheid royal wedding

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, heeft vanochtend een interview gegeven in het programma Good Morning Britain. En daar kwamen natuurlijk weer een hoop opvallende feitjes uit, aangezien Thomas een -ahum- bijzondere man is.

Goedkeuring

Hij vertelde openhartig over het schandaal met de paparazzifoto's, zijn schoonzoon en zijn afwezigheid bij diens bruiloft. Hij beschrijft onder andere het moment dat Harry aan de telefoon de hand van zijn dochter vroeg. Hij zei hier destijds op: "Je bent een heer, beloof me dat je haar nooit zult slaan en ik geef je mijn goedkeuring." Een opvallend antwoord, vinden wij. 

Paparazzi-schandaal

Over zijn afwezigheid bij de bruiloft zei hij het volgende: "Ze waren erg teleurgesteld. Meghan heeft vast gehuild, maar ze zeiden allebei: 'Zorg goed voor jezelf, we maken ons zorgen.'" Thomas vond prins Charles in ieder geval een goede vervanger om zijn dochter weg te geven. 

Ook ging hij in op het paparazzi-schandaal. "Dat is echt een fout geweest. Ik dacht dat het een goede manier was om mijn imago op te poetsen, maar het heeft zich volledig tegen me gekeerd. Ik voel me er heel slecht over en heb mijn excuses aangeboden", liet hij weten.

Zie ook: Video van strippende Meghan Markle opgedoken

Bron: Beau Monde, beeld: Getty


,