slogan

Vader Meghan Markle haalt opnieuw uit

We moeten zeggen: het was een lange tijd stil vanuit Thomas Markle zijn kant. Echter brengt die daar nu verandering in en haalt-ie zoals vanouds uit naar de 'nieuwe' familie van zijn dochter.

Markle-neus

In een nieuw interview met de Mail on Sunday noemt hij prins Harry en zijn dochter Meghan "hypocriet", en doet hij tegelijkertijd een nieuwe poging om hun problematische relatie te herstellen.

"Ik had gehoopt dat ze een foto van Archie zouden sturen zodat ik die aan de muur kan hangen naast eentje van Meghan", aldus Thomas. "Dat is toch wat iedere opa wil? Ik zou graag willen weten of Archie de beroemde Markle-neus heeft."

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle onder vuur

Verjaardag

 

Vorige maand vierde Meghan haar 38e verjaardag, wat Thomas aangreep om een kaartje te sturen. Maar opnieuw zonder resultaat.

"Ik heb geen idee of ze het heeft gekregen", zegt hij. Thomas bleef de afgelopen periode naar eigen zeggen met opzet rustig omdat Meghan in verwachting was. "Maar ik ga nu weer praten want ze blijven me negeren", vertelt hij.

Hypocriet

"Iedereen zegt altijd maar hoe geweldig ze zijn maar dat zijn ze niet voor hun eigen familie. Dat is gewoon hypocriet", vervolgt Thomas. "Je kunt jezelf niet omschrijven als barmhartig en liefdadig om vervolgens je eigen vader en de rest van de familie dood te zwijgen."

Toch blijft Thomas hoopvol dat het op een dag goed komt. "Alle familieperikelen kunnen worden opgelost en ik geloof nog steeds dat dat ook voor ons geldt. Ik hoop dat ik net zo close met Meghans kind kan worden als ik met haar was toen ze nog klein was."

Bron: BuzzE Beeld: BSR

 

 


,