slogan

Vader Britt Dekker plotseling overleden

De altijd goedlachse Britt Dekker (25) deelt vandaag een emotioneel bericht op Instagram. Haar 63-jarige vader is plotseling overleden door een val op zijn hoofd. 

Plotseling overleden

"De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt", schrijft Britt bij de foto van haar en haar vader Willem. 

Ze bedankt hem voor alles en zegt nog nooit zo verdrietig te zijn geweest. Wij wensen Britt en haar familie veel sterkte!

 

😢De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn. Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. ❤️ Ga je zo missen 😢ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu, was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen hou zoveel van je!! ❤️ #bedanktvooralles #simplythebest #ikgeloofditniet

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Beeld: Instagram, ANP